Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2010 15:26 - Хладно предизвикателство в горещия ден
Автор: galaxy Категория: Бизнес   
Прочетен: 2948 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ТРЪГНА НОВИЯТ FACEBOOK

АКО МОЖЕШЕ ДА ИЗБИРАШ - ДА ПЕЧЕЛИШ ИЛИ

ДА СИ САМО ПОТРЕБИТЕЛ..

 

 

Ето го и в БГ новото интернет предизвикателство: Бета-версията на социалната мрежа Site Talk. Повечето от 160-те хиляди членове (за краткия период от стартирането) вече са наясно защо са там. Не бих искала да ти казвам колко и защо тази карта от тестето на живота е истински жокер - сам ще решиш.

Но преди това ти предлагам да си направиш малък ТЕСТ. И както във всички тестове, отговори на въпросите бързо, без да се замисляш. (Старите хора казват, че първата мисъл била най-вярна - сигурно са прави...). Лесно е!

 

И така, ето го твоето малко забавление за деня:

1. Обичаш ли да помагаш на приятели, близки, познати?

2. Имаш ли приятно усещане, когато помогнеш на непознат да намери верния път?

3. Заинтересован ли си да работиш за по-добри доходи?

4. Представи си какво би се случило, ако можеше да имаш собствен интернет- МОЛ?

5. Добре ли е за теб да ти плащат за информацията, която даваш на другите?

7. Кой печели повече от игрите Бинго - собственикът или играчите?

8. Ако можех да ти покажа начин да ползваш безплатен хотел, би ли се възползвал?

6. Харесват ли ти нови и нестандартни предложения за работа?

9. Питам се дали ще си купиш акции от стартираща перспективна компания за стотинки или от утвърдена компания за висока цена?

10. Вероятно искаш да получиш нов и добър шанс да печелиш сега?

 

На колко въпроса отговори с ДА? Ако са повече от 3 - можеш да продължиш да четеш. Редовете по-долу със сигурност ще те предизвикат да събудиш любопитството си от дрямката по никое време.

Ако на нито един въпрос не си дал отговор ДА - можеш да се преместиш на друго място в нет-пространството. На добър час!

 

Ако си още тук, се надявам да останеш доволен от прочетеното. ЗАЩОТО...

Ще научиш за едно истинско предизвикателство на времето. Идея, която обединява най-мощното средство за комуникация - социалната мрежа с единственото неуморно оръжие на битието ни - бизнесът.

 

Признавам си, че съм от хората, които по предопределение на звездите, са обречени да помагат. И днес няма да изневеря на себе си и ще ти помогна. За какво ли? Да стигнеш до най-скъпото нещо във века на информатиката - изпреварващата информация.

Новина първа: можеш да станеш безплатен член на новата социална мрежа Site Talk (ползвай линка: http://www.sitetalk.com/vipgalaxy. След успешната регистрация отиди направо на www. unaico.com и през Логин - влез да видиш какви си ги свършил и да разгледаш туй-онуй).

Новина втора: можеш да станеш платен бизнес партньор на компания Unaico и същевременно акционер в нея (опциите са няколко - за тях по-късно).

Новина трета: можеш да говориш безплатно с повече от 45 държави в света по мобилния си телефон само срещу месечна такса (зависи колко безплатни минути ти трябват и с кого искаш да говориш)

Новина четвърта: можеш да ползваш преференциални цени и високо качество на продукти от специализиран електронен МОЛ

Новина пета: можеш да получаваш безплатно обучение, поддръжка и постоянно обновяваща се бизнес информация от и за компанията...

 

Има и още доста новини. Но целта на тези редове не е да каже всичко, само да подскаже откъде идва чаромата на тази бизнес идея. И да ти мопогне да решиш за себе си един много стар психологически казус, описан в дебелите книги: ако те притиснат в ъгъла - какъв „сок ще пуснеш”? Така ще разбереш дали си портокал с портокалов сок, лимон, кактус, тиква, ягода или...?

С две думи - истинската ти същност подсказва ли ти, че си търсеща, мислеща, изследваща, приемаща предизвикателства личност? Или предпочиташ да се скътаваш в ъгъла, да стоиш в сянка, да се примиряваш с положението, да си доволен от малко, да нямаш желания и мечти... Както казва Дийпак Чопра - във всеки момент правим избор.

 

Представи си, че си в първата класация? Докъде искаш да стигнеш? Докъде можеш да стегнеш? Докъде си представяш, че си стигнал...

Реши и направи първата крачка - стъпалото е http://www.sitetalk.com/vipgalaxy

А след това е ред на следващото - много съществено стъпало: избери линк от този сайт www.dohodi.net/sitetalk и чуй на живо или на запис подробната информация за социалната мрежа и за бизнесът в нея (да не пропусна важна подробност - ако си останеш само безплатен неин привърженик, също имаш финансова изгода).

 

Твоята НАГРАДА (електронна книга по избор от 3 различни) за предприетото действие, ще получиш, след като изпратиш инфо за логването си - твоя Username  в SiteTalk, на е-mail:

gal1grig@gmail.com.

 

Благодаря, че бяхме заедно в тези минути. Успех и кураж!

Поздрав - Галина Григ



Тагове:   ден,   успех,   мрежа,   социална,   кураж,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - Ооооооо, ГалГриг
15.06.2010 16:36
Хубава работа и то българска!!!
цитирай
2. анонимен - поздрав
15.06.2010 20:36
много добре началото е отлично ТОДОР
цитирай
3. анонимен - pozdravleniq
15.06.2010 23:16
Kakto vinagi s profesionalizam i s vkus;)) Kateto
цитирай
4. анонимен - вашите коментари са важни за мен
15.06.2010 23:29
Благодаря на всеки, който си направи труда да остави мнението си, защото в началото е важно да имаш обратна връзка за това как и колко написаното достига до аудиторията.
Още веднъж благодаоря и до нови срещи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galaxy
Категория: Забавление
Прочетен: 26167
Постинги: 2
Коментари: 4
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930